2a Escola Pacifista del Centre Delàs

27-28/05: pensament

DIVENDRES 27 i DISSABTE 28 de MAIG 18:30 h — PENSAMENT
2a ESCOLA PACIFISTA DEL CENTRE DELÀS
Els pròxims divendres 27 i dissabte 28 de maig tindrà lloc a València una nova trobada de la 2a Escola Pacifista del Centre Delàs “Recerca i activisme local-global per evitar la guerra i construir pau”.

Aquest cinquè mòdul del cicle formatiu en activisme pacifista començarà amb la conferència “Activisme contra la guerra. Guerra contra l’activisme: Pegasus, eines de control social. Hem de tindre por a ser activistes? És perillós denunciar el negoci de la guerra?” i es comptarà per al debat amb la participació de:

 - José Antonio Bautista, com a periodista expert. Director d’investigacions periodístiques a Porcausa i col·laborador del diari The New York Times.
- Teresa de Fortuny, com a experta en indústria militar i de seguretat. Investigadora del Centre Delàs d’Estudis per la Pau (online)
- David Fernández, com a activista espiat. Periodista i activista social (online)
- Luis Arbide, com a activista antimilitarista. Membr de la comissió ‘La Guerra Empieza Aquí’ d'Ongi Etorri Errefuxiatuak
- Cristina Ramón, com a activista per les ONG. Presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGD

Moderarà l’acte la periodista Majo Siscar i el presentarà el coordinador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau, Jordi Calvo.

D’altra banda, els tallers tindran lloc dissabte dia 28 al mateix espai, i engegaran amb una presentació del llibre “Pacifistas en Acción. Desmilitarizar, desarmar, pacificar” que donarà peu al Taller d’activisme i campanyes per la pau i el desarmament. Més informació i inscripcions.



Veure més
Odoo • Text i Imatge