EN TEMPS INCERTS
Debats per la revolta


Ca Revolta, juntament amb l'associació Per l'Horta i el col·lectiu Joventut pel Clima, ha organitzat entre el 6 de maig i el 2 de juny les jornades EN TEMPS INCERTS, en la línia dels "debats per la revolta" que hem vingut realitzant en anys anteriors i que es van veure interromputs a causa de la pandèmia. Oferim ací una crònica de les diverses activitats que han tingut lloc. Podeu accedir als vídeos complets dels tres debats, així com a informació gràfica i comentaris de tots els actes.

Ens cal buscar i trobar respostes als actuals temps de desorientació i de canvis profunds que ens porten a una catàstrofe ecològica, una creixent degradació de les institucions democràtiques, una major desigualtat entre rics i pobres i la manca de materials i energia. El desordre que travessa les estructures del sistema, el recurs a seguir desenvolupant manu militari el procés de globalització posat en marxa des de fa més de trenta anys, i el perill de una guerra generalitzada com a extensió d'una bàrbara lògica militarista exigeixen una reflexió profunda.

La idea, com en debats anteriors, és convidar la ciutadania a participar en un exercici de reflexió col·lectiva, d’intercanvi d’idees i propostes, i d’escolta de veus expertes en les diverses temàtiques seleccionades. Aquestes jornades tindran continuïtat en la pròxima tardor amb nous temes i protagonistes.

L'estructura de les Jornades s'ha basat en tres debats a càrrec d'especialistes i tres activitats des d'una mirada artística.

La presentació de les Jornades anà a càrrec de José Albelda. Artista i professor en la Facultat de Belles Arts (UPV) on imparteix Art i Natural i Ecologia, Art i Cultura Contemporània.

ACÍ PODEU ACCEDIR A LA CRÒNICA DELS DEBATS PER LA REVOLTA

I ACÍ ALS ACTES D'UNA ALTRA MIRADA. PERSPECTIVES DES DE L'ART

Gràcies a totes les persones que hi han participat!