Blitzkrieg on Valium Hill

14/12: inaguració de l'exposició d'Edu Fuzz

INAUGURACIÓ: DIMARTS 14 de NOVEMBRE, a les 19:00 h

Edu Fuzz presenta el seu univers creatiu amb aquesta exposició, la seua primera exposició. La seua obra no et deixarà indiferent. Prenent com a base les avantguardes històriques i influenciat pel grafiti i la música punk, els seus quadres busquen la sensibilitat del seu món interior, per a explotar en un volcà de color, velocitat i violència.

Les peces d'Edu Fuzz són abstractes, però sempre tenen la referència d'un tema o d'una forma, per la qual cosa no són obres d'un informalisme abstracte sinó que s'acosten més a la distorsió de l'objecte, als paisatges inventats com a llocs de referència inexistents i per això no se cenyeixen a una realitat tangible, sinó que van més enllà del que es veu a simple vista, és una mirada al seu interior, a un món interior que escapa del quotidià per a buscar nous racons en els quals sentir-se lliure i transmetre'ns, més que un paisatge, un estat d'ànim.

L'aerosol, que cobreix molt i seca ràpid, es converteix en l'instrument ideal per a un artista que necessita l'instant per a expressar-se. Un primer moment de necessitat d'alleujament en el qual Edu cerca el tema conforme va construint l'obra. Un treball paral·lel de creació instintiva i de cerca dirigida.

Una vegada ha aconseguit trobar en el suport el tema que buscava, observa i medita sobre el que ha construït, sobre el tema que ha trobat i acaba la peça pausadament, amb tocs d'oli, de pintura plàstica o de qualsevol altre material que li permeta plasmar els detalls que transforma la seua obra abstracta en una cerca de la forma. D'una forma que ja era al seu cap i en el suport, i que Edu ha anat rescatant de l'embull de taques i línies de color amb les quals ell mateix ha cobert la superfície de la peça.
Ximo Vidal

L'exposició es podrà visitar fins al 04/02/2022, de dilluns a dissabte, entre les 18:00 i les 23:00 h

Odoo • Text i Imatge