Debats de tardor

Novembre de 2022

Una singularitat de Ca Revolta és que som un espai obert, un catalitzador, i, per eixe motiu, en la nostra trajectòria, s’intercalen tant iniciatives pròpies com en lligam amb multitud de plataformes i entitats ciutadanes.

La principal fita anual són els DEBATS DE TARDOR, una ocasió justament per a aplegar-nos i enraonar entre totes les sòcies, amigues i col·lectius afins*. En aquesta ocasió raonarem sobre el feminisme rebel, les conseqüències dels incendis, escoltarem les noves veus en defensa del territori i mirarem en perspectiva tant el fenomen de la corrupció com la lluita contra les desigualtats socials al País Valencià.

Els actes estan organitzats per Joventut pel Clima, Per l'Horta i Ca Revolta.

PROGRAMA
Divendres 11 NOV
FEMINISME REBEL. UNA APOSTA PER LA LLIBERTAT
Amb Laura Macaya, experta en violència de gènere i educadora social. Presenta: Isabel Cercenado.

Dimarts 15 NOV
PANORÀMICA DE LA CORRUPCIÓ AL PAÍS VALENCIÀ (1995-2021)

Amb Jorge Correcher Mira, professor de Dret Penal a la UV, i Consuelo Vidal Hernandis, Observatori Ciutadà contra la Corrupció. Presenta: Isabel Cercenado (Ca Revolta)

Dijous 17 NOV
NOVES VEUS EN DEFENSA DEL TERRITORI
Per L’Horta de la Safor i Per l'Horta d’Ontinyent, No al MAT de Castelló. Presenta: Alba Mompó (Per l'horta)

Dimarts 22 NOV
ABANS I DESPRÉS DE LES CENDRES

Amb José Amat Payà, pastor de Petrer, i Celsa Amorós, directora general de Canvi Climàtic. Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica. Presenta: (BEA i Joventut pel Clima).

Dimarts 29 NOV
LES DESIGUALTATS SOCIALS: UNA VIOLACIÓ DELS DRETS HUMANS

Amb Mónica Oltra, sòcia de Ca Revolta. Presenta: Pep Pacheco (Ca Revolta)
ATENCIÓ: Per qüestions d'aforament et demanem que confirmes si assistiràs presencialment o et connectaràs al nostre canal de Youtube Xara Ca Revolta en aquest formulari.

Tots els actes seran a les 19 h a Ca Revolta
També podeu connectar-vos a la retransmissió en directe pel nostre canal de Youtube

---

* Abans, sorgit d’un mandat de l’assemblea del 18/12/2021, vam programar en els mesos de maig i juny, les jornades «En temps incerts, debats per la revolta»
 
Odoo • Text i Imatge