Demència serril + Jam d'artivisme feminista

Actes al voltant del 8M

DIVENDRES 11 de MARÇ 19.00 h
CONCERT DE DEMÈNCIA SERRIL + JAM FEMINISTA

Amb motiu del 8M, volem convidar-vos a un nou sarau que hem organitzat en Ca Revolta. Per a reinvindicar el nostre espai en el món artístic i cultural hem convidat al grup Demència Serril i ens quedarem després gaudint-la amb una Jam feminista.
Volem, com en les anteriors ocasions, que es cree un espai segur per a poder compartir els nostres sentirs. Tindreu escenari i micro obert perquè cantau, ballau, recitau poesia, conteu acudits, dibuixeu o ensenyeu els mandalas que vau pintar en el confinament mentre ploràveu.
La participació és mixta i sou benvingudes mentre eviteu continguts masclistes, racistes, paternalistes, transfòbics o putofòbics.
Per a organitzar bé la Jam us demanem que contacteu amb nosaltres via 963 92 20 88 o per correu a activitats@carevolta.org i us farem unes quantes preguntes sobre l’actuació per a tindre en compte els requisits tècnics i les necessitats de cadascuna.
L'entrada serà gratuïta, però es passarà la gorra o es farà taquilla inversa per a cobrir les despeses de l'activitat. Per un feminisme on totes les persones tinguem cabuda!!!
Odoo • Text i Imatge