Docufòrum des de casa

La doctrina del shock

Des de Ca Revolta vos convidem a participar en el nou programa cultural, DOCUFÒRUM, que consisteix en la visualització a casa vostra d’un seguit de documentals. Una vegada vistos, cada dimecres, a les 18.30h, ens connectarem per a compartir reflexions, cadascuna des de la seua sensibilitat, en el següent enllaç https://meet.jit.si/Docuforum

Començarem amb: La Doctrina del shock (2009)

Durada: 79’ Idioma: Castellà
https://www.youtube.com/watch?v=bHuuazY2wMQ
Sinopsi: Pel·lícula basada en el cèlebre assaig de Naomi Klein sobre l'origen de les teories neoliberals de Milton Friedman, professor de la Universitat de Chicago, i la seua posada en pràctica, durant quaranta anys, en països tan dispars com el Xile de Pinochet, la Rússia de Ieltsin, el Regne Unit de Thatcher i, més recentment, a l'Afganistan i l'Iraq. Es posa de manifest el costat més fosc de la ideologia de Friedman, tan impopular que només va poder imposar-se mitjançant la tortura i la repressió. Continuació natural de l'anterior gran èxit de Naomi Klein No logo (vía Filmafinity)

Docufòrum sobre La Doctrina del shock: dimecres 6 de maig a les 18.30h

En breu vos comunicarem les pròximes cites. Confiem que vos interesse aquest cicle offline i poder continuar-lo presencialment.

Odoo • Text i Imatge