Dona-foc, la dona que es crema

30/10 Teatre amb Les Fugitives

Dissabte, 30 d'octubre 19:30 h - JORNADES DE LA TARDOR
Teatre: DONA-FOC, LA DONA QUE ES CREMA, de Les Fugitives

Des de Barcelona ens visiten Les Fugitives, amb un espectacle poètic que combina versos, música i feminitat, mentre ret homenatge a la figura de la dona poeta. És un recital elegant, rítmic i entretingut, que agrada tant els amants de la lírica, com els que creuen que la poesia no fa per ells.

Dona-Foc parla de la dona mitjançant la paraula d’aquesta. Les poetesses del segle XX i XXI han escrit sobre l’amor i la mort –temes que comparteixen amb els seus iguals masculins– , però també han escrit sobre la maternitat, la menopausa i sobre el què significa ser dona en un món on els homes tenen el poder.

Un espectacle molt suggeridor, amb textos de May Sarton, Elisabeth Jennings, Marge Piercy, Margaret Atwood, Rosa Leveroni, Maria Mercè Marçal, Primitiva Reverter, Gràcia Jiménez, Begonya Pozo, Silvie Rothkovic, Sílvia Bel Fransi, Sara Bailac, Estel Solé, Montserrat Abelló, Adrienne Rich, Alice Walker i Laura Dalmau

Les Fugitives són Judith Corona, Maria Ten, Laia Pujol, i vénen acompanyades per la música en directe de Mar Rodríguez Ten. "Ens diem Les Fugitives perquè fugim de la prepotència, de la hipocresia i del masclisme, però no fugim gaire lluny: fugim cap a l’escenari i des d’allà els plantem cara."

--> Entrada lliure. Aforament limitat.
Odoo • Text i Imatge