Dret a la justícia. Querelles contra la impunitat

31-M: presentació de llibre

31 DE MARÇ - 19 h
Presentació del llibre
Dret a la Justícia. Querelles contra la impunitat

Amb la participació de
•Vicent Gabarda
•Aràdia Ruiz
•Lucas Marco
•Lucila Aragó
Conduirà l'acte Valerià Martín

Entre 2018 i 2020, Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme, va impulsar la presentació de querelles davant els Tribunals de Justícia Valencians per delictes de lesa humanitat que continuen impunes. Familiars d'afusellats a Paterna, enterrats en fosses comunes, han denunciat desaparicions forçades. També han trucat a les portes de la Justícia, els qui van ser militants antifranquistes, sindicalistes, estudiants universitaris que denuncien delictes de tortura, condemnes i penes de presó. Crims tots ells que van marcar les seues vides.
Reclamen el seu dret a la tutela judicial, la investigació i, en el seu cas, l'enjudiciament dels qui van ser executors de tals crims. 24 querelles individuals i una col·lectiva, encapçalada per CCOO del País Valencià, que esperen resposta.
De moment aquestes querelles, la majoria de les quals han sigut desestimades, continuen el seu recorregut jurídic, amb l'objectiu d'arribar, si calguera, fins a les instàncies internacionals a la recerca de Justícia.

Reserveu plaça en el c/e: activitats@carevolta.org
Odoo • Text i Imatge

Començar a escriure aquí...