Estrena del documental 'Un año más'

Divendres 16 d'octubre

Odoo • Imatge i text
El proper 16 i 29 d'octubre s'estrenarà a València la pel·lícula documental Un año más, a Ca Revolta, a les 19:00 hores i a les 22:00 hores (aquest passi només el 16 d'octubre)
*** ATENCIÓ ***
A causa de les limitacions de l'aforament serà OBLIGATORI la reserva prèvia per poder assistir a qualsevol dels dos passis programats.
1er - a les 19:00 hores (Sense places)
2n - a les 22:00 hores
3r - 29 octubre a les 19:00 hores
La reserva es pot realitzar mitjançant correu electrònic a activitats@carevolta.org o trucant directament a Ca Revolta a el telèfon 96 392 20 88.
En tots els casos, cal indicar sempre el vostre nom, nombres de persones que us acompanyaran i el pas a què voleu assistir-hi.
Després de la projecció de les 19:00 hores de divendres 16 es realitzarà un col·loqui sota el títol "Art i capacitats diferents. L'exemple de Paco Bernal", a càrrec de Rosa Bernal, coprotagonista i Julio Suárez, director del film.
El film ens planteja: ¿Què ens fa diferents d'altres persones? ¿Les nostres habilitats o els nostres trets físics? Particular retrat de pintor Paco Bernal que, amb un cromosoma més en el parell 21, ha desenvolupat un estil pictòric únic. Document que es constreny a l'espectador a plantejar qui és diferent?
El documental es va estrenar als cinemes a finals de l'any passat, quedant parada la distribució a finals de febrer per les mesures contra la Covid-19. L'estrena a València reactiva la distribució del film.
La productora de la pel·lícula, LGC Films, confirma que totes les persones assistents a les projeccions rebran de regal una litografia de Paco Bernal, protagonista de la pel·lícula, per fer arribar el seu art a totes les llars possibles.
Tercer film de director català Julio Suárez que, després de Lolo Rico: la mirada no inventada (2015) i Leo a la vida (2017), les dues estrenades a València, es confirma una trajectòria documentalista amb personatges a l'ombra però que han deixat empremta entre nosaltres.