Et recorde, Miquel

11-D Projecció i debat

Divendres 11 de desembre, 19:00 h

Et recorde, Miquel, és un documental audiovisual que ha elaborat la jove alacantina Maëla Sanmartín i que aborda la violència política durant la Transició a partir de l'assassinat de Miquel Grau. També s'analitza l'actuació de la justícia, el paper de la música i els homenatges que recorden cada any aquells fets.

Al llarg del documental escoltem els testimonis de l'activista Juan Ángel Torregrosa, amic de Miquel que també estava present la nit dels fets; Vicent Torrent, musicòleg i un dels membres històrics del grup Al Tall; Mariano Sánchez, periodista i autor del llibre La transición sangrienta; Aquiles Rubio, professor d’Història i membre del Casal Popular Tio Cuc d’Alacant, i la periodista Llum Quiñonero, que es trobava la nit de l'atemptat enganxant cartells amb Miquel.

Després de la projecció hi haurà un col·loqui amb Llum Quiñonero i Maëla Sanmartín. L'acte s'emmarca en les Jornades de la tardor 2020 i l'organitzem conjuntament amb Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme.

L'aforament és limitat, us heu d'inscriure en aquest formulari.

Odoo • Text i Imatge