Jornades de la Tardor

Novembre 2019

Jornades de la Tardor

novembre 2019

Durant el mes de novembre continuen les activitats corresponents a les Jornades de la Tardor 2019, centrades enguany en aspectes relatius a la crisi climàtica, a més d’altres temàtiques d’interès sobre problemes actuals del nostre entorn.

Ací en presentem un avanç. Atenció als detalls, en les convocatòries de cada activitat.

Ca Revolta és un espai de trobada de gent inquieta i solidària, nascut fa 19 anys al barri de Velluters, al cor de la ciutat de València, des d’on intentem impulsar accions col·lectives i irradiar pensament crític. A pesar que aquest esperit impregna la casa al llarg de l’any, durant la tardor organitzem unes jornades en què busquem també la proximitat i la complicitat entre totes les sòcies, amigues i persones afins.

Enguany, l’eix de les Jornades de la Tardor és l’emergència climàtica. A ningú se li escapa que els humans estem actuant amb una voracitat atroç sobre uns ecosistemes fràgils. O ens replantegem des del verd les nostres maneres de viure, els models econòmics i, per descomptat, exigim respostes urgents als governants˙ o sembla que ens aboquem a un futur de col·lapse del planeta.

Volem raonar amb la ciutadania i contribuir -en la mesura que siguem capaços- a trobar eixides en aquest repte amb l’horitzó de construir un món més inclusiu i sostenible. També parlarem d’altres temes que sempre ens han inquietat, com el rebrot del feixisme, o als quals sempre hem parat atenció, com la recuperació de memòria històrica, i que continuen de plena actualitat.

Esperem trobar-nos per Ca Revolta!