La Revolta Pallassa

26/03: teatre

DISSABTE 26 de MARÇ. 20.00h — TEATRE
LA REVOLTA PALLASSA

Amiguetes i amiguets,
Fa dos anys ens acomiadàvem al Cabaret de la Revolta Pallassa amb un fins aviat, pensant innocentment que al final de març del 2020 ens retrobaríem. Ha passat molt de temps i ara que els estadis esportius s'omplen al cent per cent, que l’oci nocturn torna a ser oci, us podem anunciar que TORNEM. La “nova normalitat” ens fa acceptar les conegudes normes, fer servir gel hidroalcohòlic, no treure's la màscara a interiors, guardar certa distància. A la Revolta Pallassa apostem pel riure sanador encara que aquest es trobe dins la mascareta, sempre és millor riure que morir d'avorriment.
Per aquest proper esdeveniment la Revolta Pallassa es reafirma com a espectacle de pallassos per a públic adult, abraçant aquesta meravellosa zona d'inconfort que és el fracàs i l'error, on la cultura i allò culte es barrejaran amb l'art efímer i decadent. Ens importa la socialització i el contacte a l'entrada, per això no acceptarem cap pagament amb targeta, bizum, mòbil, etc.
A la Revolta de març serem: LENTEJUELA (Inés Lledó), PICHINI (Ricardo Cerdán), GÀRGARA GARCIA (Ana González), PRECARIO MARGARITO (Luciano Murabito), BALA-LAIKO (Carlos Montes), PILIRROJA ( Mariajo Gay), JULIETA ( Rafaela Sanfelix) i ESCABECHE (Voro Cerdán).
Vos esperem el dissabte 26 de març de 2022, a les 20 hores a Ca Revolta (Carrer Santa Teresa 10, Barri de Velluters, València).
Salut i rialles.
Des de la Revolta Pallassa no volem ser responsables de l'augment de la inflació, per això malgrat la gran quantitat d'energia que revessem en aquest esdeveniment seguim mantenint l'aportació de 5 euros. (això sí, només en metàl·lic)
Agraïm a Ca Revolta i a Moments Art per facilitar-nos la nostra feina.
Odoo • Text i Imatge