Namasté/L'allioli de Maria

11/10: inauguració de l'exposició de Jordi Piris

DIMARTS 11 d'OCTUBRE 19:30 h - Inauguració de l'EXPOSICIÓ


NAMASTÉ

Namasté és una proposta de fotografia documental on confluïxen diferents gèneres fotogràfics com la fotografia de carrer, el paisatge urbà i el retrat.

Namasté és també un viatge fotogràfic per diferents ciutats de l’Índia amb la intenció de submergir-me en les atmosferes visuals i sonores de la cultura hindú, en els seus carrers i escenaris més sagrats.

L’Índia és un país on veus desordre, però també és un país extremadament atractiu per als ulls que miren a través de la càmera, un verdader nirvana per a la fotografia, màgic i ple de gratitud.


L'ALLIOLI DE MARIA

L´Allioli de Maria és el títol d'una proposta fotogràfica i de foto manipulació digital multidisciplinària en la que, per a la seua realització, s'ha comptat amb la intervenció d'altres disciplines artístiques com la pintura, escultura, disseny de vestuari, propostes escèniques, etc., La proposta aborda una sèrie de conceptes com són l'erotisme, el misticisme i l'oposició entre el bé i el mal davall un fil conductor que és el mediterrani representat per dos elements habituals i comuns de la nostra cultura i gastronomia com són l'oli i l'all.


Informació de l'autor

JORDI PIRIS (Universitat Autònoma de Barcelona, Institut d´Estudis Fotogràfics de Catalunya) Director i realitzador audiovisual desenrotlla la seua activitat professional en l'àmbit de la comunicació i els mitjans audiovisuals. Ha treballat com a director i realitzador per a diferents canals de tv i productores d´àmbit nacional i autonòmic en la realització i direcció de ficció, documental, programes per a tv i publicitat.

En l'àmbit de la fotografia desenrotlla la seua activitat principalment en la direcció de fotografia, fotografia d'autor, editorial i docència.


L'exposició es podrà visitar fins al 5 de novembre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 18 i a 21 h.

Odoo • Text i Imatge