Parole, parole, parole...

17/11: exposició de Katia Padilla

DIVENDRES 17 de NOVEMBRE 20:30 h — INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ al BAR

La grafia com a expressió del dibuix i la pintura
Katia Padilla

Els escrits es presenten com un element amb autonomia pròpia gràcies a la seua força expressiva, no obstant això, estes obres en ser escrits il·legibles van ser treballats perquè es convertiren en dibuixos i/o pintures que reflecteixen pensaments i sentiments d'una altra manera, al final de comptes l'essència del dibuix és la línia, sent esta la seua forma més pura, i què és la grafia si no un conjunt de línies en ordre i context que expressen alguna cosa.
L'exposició es deriva com a resposta natural al que cobra vida quan un està obert als elements de la visió. Lluny de ser meres formes abstractes transmeten els sentiments en el seu més pur estat... Estes formes simples fan alguna cosa més que contar una història, ofereixen un ordre, una espècie de gramàtica per als ulls… Per tant, són històries amb alguna cosa més a comptar per ser una aplicació pràctica dels elements bàsics mitjançant l'observació i anàlisi de com funcionen les imatges.
En esta posada la relació entre l'escriptura i el dibuix formen un conjunt, un tot que es fon per a expressar emocions que es transmeten a conseqüència de les experiències de vida, són relats i pensaments plasmats sense definir per a la seua no comprensió lectora si no visual.

Es podrà visitar al bar fins al 12 de gener de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 17h a 21h.



Odoo • Text i Imatge