Pensem juntes com educar en temps de pandèmies

Debats dels del confinament 14/05/2020

En aquest temps de confinament, Ca Revolta proposa a sòcies i amigues la realització de trobades virtuals per a reflexionar conjuntament sobre diversos temes d'actualitat.

PRÒXIM DEBAT: 14/05/2020 18h00 - PENSEM JUNTES COM EDUCAR EN TEMPS DE PANDÈMIES
Debat al voltant de l'ensenyament durant la crisi del coronavirus i a posteriori

En la següent trobada volem parlar sobre l'ensenyament al nostre País. I per a això comptarem amb la participació de quatre dones (en realitat cinc, ja ho veureu) molt actives implicades, en diferents èpoques, en aventures i projectes per fer de l'ensenyament públic un espai de pensament crític i d'estima a les persones i al  territori:

- Imma Coscollà, mestra de Primària de l'escola pública des de fa 40 anys, ara al Jaume I de Paiporta
- Sílvia Cortés i Mollà, mestra de PT i Primària de l'escola pública des de fa 4 anys, ara al CAES del Barri del Crist de València
- Catalina Machado Caparrós, professora d'educació secundària pública de CCNN des de fa 25 anys, ara a l'IES Isabel de Villena
- Sira Sancho, professora d'educació secundària pública de CCSS des de fa 10 anys, ara a l'IES La Moreria de Mislata.

Elles són testimonis, entre d'altres, dels Moviments de Renovació Pedagògica del País Valencià, de la Xarxa d'Escoles per l'Horta, de la campanya "Desmilitaritzem l'educació - Les armes no eduquen", de la Plataforma en defensa de l'escola pública de la Malva-rosa, de les Jornades d'Educació i Transformació social, del col·lectiu "Pensar la pràctica", etc. Són feministes i en definitiva activistes de l'ensenyament democràtic i emancipador d'adolescents, xiquets i xiquetes.

Moderarà Àngels Martínez Bonafé, professora d'educació secundària pública de CCSS, jubilada des de fa 6 mesos i amiga de totes les nomenades anteriorment.
Després de les seues intervencions obrirem el torn de paraula entre la gent participant al videodebat.

Els encontres tenen lloc a la plataforma Jitsi, i l'enllaç per a entrar-hi és:
https://meet.jit.si/carevolta

En aquest document trobareu unes senzilles instruccions per a l'ús de la plataforma Jitsi.

PRÒXIM DIJOUS 14 DE MAIG A LES 18.00 HORES. US HI ESPEREM!

Odoo • Text i Imatge