Plantes al carrer

11/11: taller

DISSABTE 11 de NOVEMBRE  — TALLER
des de les 10h fins a les 18h.
Començarem la jornada amb una passejada pel barri de Ciutat Vella* per a parlar de la seua vegetació, de la mà de Lorena Mulet, arquitecta paisatgista i membre de l'Associació Per l'Horta. Continuarem amb un taller de macramé per a plantes fins l'hora de dinar, impartit per Laura Romero. I només acabar farem una intervenció vegetal en el paisatge del barri, invadint l'espai públic amb plantes i fent una guerrilla verda!

PROGRAMA - 11/11
10h Ruta sobre les plantes i la infraestructura verda de Ciutat Vella
11,30-14h Taller: crea un macramé per a les teues plantes! (i les del veïnat)
14,30h Dinar de germanor: porta per a compartir!
16h Intervenció vegetal en l’espai públic: potenciem la infraestuctura verda col·lectiva a través de la guerrilla verda.

Resumint: si ens acompanyes el dissabte aprendràs a fer un penjador de plantes de macramé, plantaràs plantetes en l'espai públic, t'enduràs una planteta a casa i faràs les teues pròpies bombes de llavors!

Inscriu-te ací. Per a formalitzar la teua inscripció et demanem una aportació simbòlica de 9 euros** :) Cal que faces una transferència bancària al compte ES12 3159 0066 9916 6343 2126 o un Bizum al núm. 06803 amb el concepte "donatiu 11/11", al Centre de Recursos Just Ramírez. Cal que ens envies el justificant a activitats@carevolta.org :)

*la localització exacta de la ruta i dels tallers te la farem arribar una vegada formalitzes la inscripció!
**si eres soci de Per l'Horta o Ca Revolta, tindràs un preu reduït de 6 euros!
***gràcies a @diwanabanana per la preciosa il·lustració!
Odoo • Text i Imatge