Rifa d'art 2023

Ens heu preguntat en diverses ocasions si tornàvem a fer la Rifa d’Art. La majoria de vosaltres l’espereu perquè és una doble oportunitat que permet, d’una banda, contribuir perquè l’escàs fons econòmic de Ca Revolta no s’esgote i, d’una altra, aconseguir peces d’art realment valuoses.

Després de rumiar modalitats de sorteigs, amb l’inici d’any hem considerat oportú posar en marxa una nova modalitat de Rifa.

Ací teniu un catàleg amb les obres a què podeu optar, totes provinents de les exposicions realitzades en els darrers anys a Ca Revolta.

Per cada aportació de 10 € que feu se us atorgarà un número per al sorteig que se celebrarà en data que oportunament comunicarem. Aquest llistat serà consultable a Ca Revolta, tant en l’oficina com en el bar.

El pagament serà per donació via Bizum (al codi 06803, que correspon al Centre de Recursos Just Ramírez) o mitjançant un ingrés al número de compte ES12 3159 0066 9916 6343 2126. En aquest últim cas, haureu d’indicar-hi el concepte "Rifa Art 2023" i els vostres nom, cognom i telèfon.
Odoo • Text i Imatge