Serra de Segària

26/02: Colla excursionista

DIUMENGE 26 de FEBRER 08.15h — SENDERISME
SERRA DE SEGÀRIA. BENIARBEIG (la Marina Alta)
Seguirem el sender dels RACONS

Eixida: 8.15h (a la rotonda de la Pantera Rosa)
Dificultat: Baixa
Durada: 3 hores 15'
Longitud: 6 km (ruta semicircular)
Desnivell: 200m

Recorregut: Començarem en l'àrea recreativa del Parc Públic Segària, terme de Beniarbeig, on deixarem els cotxes. Des d'allí agafarem la PR-CV 415 cap al mirador de Segària. Des del mirador seguirem caminant per una antiga canalització d'aigua, seguint les indicacions cap a la cova Bolumini, a la qual no accedirem.

Una vegada passada la indicació cap a la cova, continuarem cap al sender dels Racons (SL-CV 158). Visitarem un pou musulmà i començarem la tornada per les ombries PR-CV 415 (en aquesta zona, com està més humida, és recomanable portar els pals).

Al final de la senda arribarem a una pista asfaltada que ens durà de tornada a la canalització, fins al punt d'inici, on tindrem els cotxes.

Sender sense gran dificultat, que tracta de donar una àmplia visió del conjunt agropequari i forestal del terme de Beniarbeig, recorrent els espais forestals i de cultiu de la zona, i acompanyat d'una panoràmica visual de la Marina Alta, la mar i el Montgó.

Dinar: Dinarem a Ca'l Nay, a Beniarbeig. Ens prepararan un menú de putxero (un plat de fideus o arròs i pilota, cigrons, carn i verdura), amb amanida i postre, per 15 euros (inclou una beguda). Tenen també menú vegetarià.

Per a apuntar-vos, telefoneu al 963922088 o escriviu al correu collaexcursionistacr@gmail.com

Bo d’ajut: 3/5 euros.

Nota: La Colla excursionista de Ca Revolta no es responsabilitza de les accions, ni d’accidents o lesions de les persones participants a l’eixida organitzada. És recomanable comptar amb una assegurança pròpia.
Imatge: wikimedia
Odoo • Text i Imatge