Creativitat confinada

Idees i propostes

Creativitat confinada

Ací deixem una iniciativa sorgida durant el confinament provocat per la pandèmia:

* Per a continuar amb les propostes mentre dure el confinament, volem animar-vos a aprofitar el temps lliure del que disposem i compartir amb nosaltres les vostres creacions que feu des de casa per a mantindre el cap i les mans ocupades i també per a la decoració i els missatges positius que esteu enviant des dels vostres balcons.

La idea és que ens envieu fotografies o vídeos de les vostres obres i una breu reflexió o explicació d’aquesta. Les creacions poden ser dibuixos, animacions, costura, cançons, receptes culinàries, manualitats, poesies, relats, narracions, balls, acudits, bricolatge, jardineria, monòlegs i qualsevol producció vostra en temps de confinament.

Per als balcons, us animem a continuar amb l'activisme de balconada que va proposar @EntreBarris, @VeïnatenPerilldExtincio @FallesCombatives d’omplir-los de frases positives i de suport a col·lectius vulnerables i a que ens envieu les vostres fotografies reivindicatives.

Nosaltres compartirem, (sempre amb la vostra autorització) els vostres enviaments multimèdia a la pàgina web i les xarxes socials, amb l’ajuda dels hashtags #Creativitatconfinada i #Activismedebalconada"

INSTRUCCIONS PER A PARTICIPAR

  • Via correu electrònic, enviant la vostra fotografia o vídeo i la breu reflexió sobre el confinament, a activitats@carevolta.org amb l’assumpte CREATIVITAT CONFINADA. Amés si vols que es compartisca per les xarxes socials i la pàgina web heu d’indicar-ho al correu i dir també si vols que siga de forma anònima.
  • Via Facebook, etiquetant a Ca Revolta en la vostra publicació, compartint al nostre mur o per missatge privat.
  • Via Instagram, etiquetant @ca_revolta i utilitzant el hashtag #Creativitatconfinada i/o #Activismedebalconada.
  • Via Twitter, etiquetant a @ca_revolta i utilizant el hashtag #Creativitatconfinada i/o #Activismedebalconada
Odoo • Text i Imatge

Participacions



Juan Antonio Alcántara Benavent


COVID-19

Una sèrie de 20 fotografies realitzades per Juan Antonio Alcántara durant el primer període de confinament pel coronavirus



65GDH


El nostre company 65GDH ens envia la seua creació gastronòmica valenciana: lasanya cruixent d'all i pebre de gambes amb sèpia a la planxa, all i oli de julivert i llagostí. Boníssim!

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres la teua creativitat i bon profit!

http://www.65gdh.site/



Cris


El repte de personalitzar al màxim un xicotet projecte que naix pensant amb algú i deixar-se dur després per la forma, la imprecisió del dibuix a mà alçada que va fent-se a ell mateix front a la necessària precisió dels moviments a l'hora de pirogravar, tot barrejat amb l'olor de la fusta i la resina cremada, és per a mi la millor manera de desconnectar de les coses que m'atabalen...

Cris


Uns bonics cocodrils, a mi m'ho semblen ;-) fets a la manera tradicional, gràcies a un meravellós fototutorial del meu company de curro Serafín. Formen part dels tallers a distància que estem realitzant amb les xavales i xavals del Centre de Dia Julia (Paterna) i han servit per passar una bona estona telemàtica, riure'ns molt i fer-nos arribar el sabor i l'olor de la pasqua!!!

Cris


Una relaxant manera de portar la terra i l'aigua a casa nostra, d'embrutar i embrutar-se, de tocar, d'olorar, de fer i desfer... durant aquest llarg i asèptic confinament d'asfalt, rajola i tecnologia! Com us trobava a faltar!!!

Cris


Vaig aprendre a fer punt de ganxo (gràcies als milers de tutorials que hi ha al youtube) durant un altre confinament que vaig patir fa 3 anys per motius de salut i mobilitat!!! Des d'aleshores m'acompanya sempre en moments d'introspecció i en aquesta ocasió no podia faltar!!!!! Amb la garlanda li he fet arribar una miqueta de color a una persona molt especial...


Ens arriben més fotografies de les nostres amigues per a la iniciativa de #creativitatconfinada.

En aquest cas són de #activismedebalconada en defensa d'una sanitat pública, universal i de qualitat i en defensa del nostre territori.

I vosaltres com teniu de reivindicatiu el balcó?

Moltes gràcies a les persones que esteu participant!!!

Seguim!!!















Andrea

Continuen arribant imatges d'amigues per a la iniciativa de #creativitatconfinada.

Andrea diu que durant l'estat d'alarma ha estat treballant telemàticament, però com que ha acabat de traslladar-se al camp, està aprofitant per a iniciar-se:

arreglar el jardinet, plantar diverses plantetes, pintar i envernissar mobles...