Dia internacional contra la violència masclista

25 de novembre


CAMPANYA "SABATES ROGES"
Un any més ens aproximem al 25N, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, una data de gran rellevància per al feminisme per la seua importància històrica i el seu simbolisme.

Arreu del món, milions de dones no poden viure les seues vides plenament a causa de les violències masclistes que pateixen. Moltes d'elles, de fet, són assassinades per les seues parelles, pels seus pares, per agressors fora del seu àmbit familiar.

Però aquest no és un any més. Fins al 13 de novembre de 2020, hi ha hagut 76 assassinades per la violència masclista a l'Estat espanyol, 7 d'elles al País Valencià. Però a més a més el context de la pandèmia de la COVID-19 ha comportat nous escenaris de violència per a dones que s'han vist obligades a romandre a casa tancades amb el seu agressor.

La crisi que assota el món a causa de la pandèmia fa necessari que continuem creant i establint llaços i xarxes de cures entre nosaltres. Que continuem assenyalant la violència masclista en totes les seues dimensions. Tot i les restriccions i els impediments d'este 2020, volem tornar a eixír als carrers per aquestes dones, per visibilitzar-les, per recordar-les quan el món ja les ha oblidades.

Per això, des de l'Assemblea Feminista 8M Ciutat Vella us convidem a participar d'aquest acte simbòlic-reivindicatiu i demanem la vostra col·laboració.
Ajudeu-nos a omplir l'espai públic de Sabates Roges

-Assemblea Feminista 8M Ciutat Vella-

🔴 PER QUÈ? Per visibilitzar i per recordar totes les dones que pateixen i han patit violència masclista. 25N, Dia Internacional per l'Eliminació de les Violències contra les Dones.
🔴 COM? Mobilitza al teu entorn familiar, d'amistats, laboral, d'oci, de militància, etc. i explica'ls que, a data de 17 de novembre, han estat assassinades 76 dones per violència masclista a l'estat espanyol, set d’elles al País Valencià.  PROU!
🔴 QUÈ PUC FER? Agafa una caixa i posa-la al teu lloc de treball, als comerços, als espais públic  etc. Demana que porten sabates roges (si no són roges les pintarem) com a símbol de la seua absència, com a rebuig a la violència masclista.
La caixa de l’Assemblea Feminista de Ciutat Vella la trobaràs a Ca Revolta.
🔴 ON I QUAN? El 25 de novembre, a les 16:00 hores, Plaça Viriat.
Ens trobarem allí per caminar fins a l'espai públic on seran dipositades totes les sabates roges.
PASSA-HO!📢💜
Odoo • Text i Imatge