La Comissió 9 d’Octubre crida a guanyar sobiranies

09/10: manifestació

 La Comissió 9 d’Octubre ha fet pública la convocatòria de la manifestació del 9 d’octubre, la qual tindrà lloc a València, a les 18 h. des de la Pl. de Sant Agustí.

La Diada obre un curs marcat per les properes eleccions autonòmiques i locals, i és moment per a fer balanç i apuntar les propostes que s’han de traduir en polítiques positives per continuar millorant la vida de valencians i valencianes.

Els últims anys hem viscut un context molt complex: s’han sumat una persistent crisi econòmica i social (que arrosseguem des del 2008), una pandèmia mundial amb greus efectes sobre la vida i l’economia, i la invasió russa d’Ucraïna i la subsegüent inflació alimentada pels preus d’energia i aliments. Un context al qual la societat valenciana ha respost amb l’aposta pel reforç dels serveis socials, de l’educació i la sanitat, i d’aposta pels valors de progrés i país, contràriament a l’emergència en el conjunt de l’Estat espanyol i en bona part d’Europa de valors i forces insolidàries i d’extrema dreta.

La Comissió 9 d’Octubre està formada per les entitats Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Associació Cívica Valenciana (ACV) Tirant lo Blanc, Ca Revolta, Decidim, Escola Valenciana, Plataforma per la Llengua, Societat Coral El Micalet; Bloc d’Estudiants Agermanants (BEA); els sindicats CCOO-PV i Intersindical Valenciana; i els partits Compromís, ERPV, EUPV i Podem
Odoo • Text i Imatge