S'acosta el 23 d'abril, el Dia del Llibre

#llibresperlarevolta


Des de Ca Revolta sempre hem apostat pel pensament crític i per la cultura sense censura i, ara més que mai, volem que les idees circulen i que la imaginació ens ajude a fer menys pesat el confinament.

És un moment per a compartir, per a enlairar les idees als espais virtuals, com fem amb les milotxes des dels balcons. Ens agradaria que fins al 30 d'abril, ens féreu arribar una foto del llibre o llibres que esteu llegint acompanyada d'un comentari breu.

Podeu fer-ho a través del c/e activitats@carevolta.org o del núm de Whatsapp 605 563 291.

I també és moment de donar alè al sector del llibre. Com podeu col·laborar? Us suggerim algunes propostes:
- Diverses llibreries de València ciutat, com El Cresol, Llibreria Fan Set, La Primera Libros o Llibreria Primado, s'han unit a la iniciativa Llibreries Obertes, que ofereix triar un o diversos títols i la llibreria on es recolliran quan es tornen a obrir.
- Al barri del Carme, Llibreria Ramon Llull també ofereix fer encàrrecs per avançat a través de la web.
- A l'Eixample, Librería Railowsky llança un 'bo llibre'.
- I a Benimaclet, La Repartidora i La Rossa estan fent enviaments segurs, sense intermediaris, a determinades zones i amb terminis més laxos.

Consulteu les condicions de cadascuna en les seues webs. I, a més, és fàcil que la vostra llibreria favorita també compte amb un servei d'enviament o atenció.

Una abraçada i bones lectures!

Veure més
Odoo • Text i Imatge