Visita a Les Moles (Paterna)

Jornades de la Tardor 2019

Les Moles molen

Dissabte 16 de novembre de 2019 a partir de les 10.30 hores

Les Moles molen

Avui hem fet una passejada reivindicativa i guiada al paratge de Les Moles (Paterna), acompanyada una gran bellotada i posterior dinar al Centre d’Educació Mediambiental Júlia (Paterna), amb productes dels seus horts autogestionats.

Tot i els actes de protesta per a salvar Les Moles de Paterna, el TSJCV ens ha donat una garrotada judicial en afavorir les pretensions de la multinacional INTU de construir un macrocentre comercial i d’oci consumista en aquest magnífic paratge del secà valencià.

També ens preocupa el canvi de criteri manifestat pel portaveu de PSOE, ja que inicialment el Govern valencià s’havia pronunciat en contra de l’operació especulativa Port Mediterrani.

És per això que -en el marc de les Jornades de la Tardor de Ca Revolta– hem convocat, conjuntament amb la Coordinadora per la Protecció de les Moles, altres entitats veïnals locals i l’Aliança per l’Emergència Climàtica, aquest passeig reivindicatiu que ha recorregut Les Moles i durant el qual els membres de la Coordinadora Vicent Navarro i Aurelio Peña han explicat als més de 600 assistents les raons de l’oposició al projecte i les virtualitats que tindrà el fet de conservar l’espai actual.

També hem plantat milers de bellotes durante la “Gran bellotada” que s’ha organitzat i després hem dinat, a preus populars, amb els productes del propi hort a la Granja Júlia.

Organitzen: Ca Revolta i Centre d’educació mediambiental Júlia.
Col·laboren: La gran bellotada ibèricaCoordinadora per la protecció de les MolesPaterna respira

Odoo • Text i Imatge