Condicions d'ús

Condicions d'ús ("Condicions")

Please read these Terms of Use ("Terms", "Terms of Use") carefully before using the https://www.carevolta.org website (the "Service") operated by ​ CENTRE DE RECURSOS JUST RAMÍREZ-CA REVOLTA ("us", "we", or "our").

Llegiu atentament aquestes Condicions d'Ús abans d'utilitzar el lloc web https://www.carevolta.org operat pel CENTRE DE RECURSOS JUST RAMÍREZ-CA REVOLTA. El vostre accés i ús del Servei està condicionat a la vostra acceptació i compliment d'aquestes Condicions, que s'apliquen a totes les persones visitants, usuàries i altres que puguen accedir o utilitzar el Servei.

En accedir o utilitzar el Servei, accepteu estar obligat/da per aquestes Condicions. Si no esteu d’acord amb alguna part de les Condicions, no podreu accedir al Servei.

Finalització

Podem finalitzar o suspendre l'accés al nostre Servei d'immediat, sense avís previ ni responsabilitat, per qualsevol motiu, inclòs sense limitació, si s'incompleixen els Termes.

Totes les disposicions de les Condicions que per la seua naturalesa haurien de continuar després de la finalització continuaran, incloses, entre d'altres, les disposicions de propietat, renúncies de garantia, indemnització i limitacions de responsabilitat.

Enllaços a altres llocs web

Els nostre Servei pot contenir enllaços a llocs web o serveis de tercers que no són de la nostra propietat ni estan controlats per nosaltres. No en tenim control ni assumim cap responsabilitat pels continguts, les polítiques de privacitat o les pràctiques dels llocs web o serveis de tercers. A més, vostè reconeix i accepta que no serem responsables, directament o indirectament, de cap dany o pèrdua causats o suposadament causats per o en connexió amb l'ús o la confiança en els mencionats continguts, béns o serveis disponibles en o a través dels mencionats llocs web o serveis.

Us recomanem encaridament la lectura dels termes i condicions i les polítiques de privacitat de qualsevol lloc web o servei de tercers que visite.

Normativa aplicable

These Terms shall be governed and construed in accordance with the laws of ​ Espanya, without regard to its conflict of law provisions.

Aquestes Condicions es regiran i interpretaran d'acord amb les lleis d'Espanya, sense considerar les seues disposicions sobre conflicte de lleis. La nostra impossibilitat de fer complir qualsevol dret o disposició d'aquestes Condicions no es considerarà una renúncia a aquests drets. Si alguna disposició d'aquestes Condicions es considera invàlida o inaplicable per un tribunal, les disposicions restants d'aquestes Condicions romandran en vigor. Aquestes Condicions constitueixen l'acord complet entre nosaltres pel que fa al nostre Servei, i reemplacen qualsevol acord anterior que puguem tenir entre nosaltres pel que fa al Servei.

Canvis

Ens reservem el dret, a la nostra discreció, de modificar o reemplaçar aquestes Condicions en qualsevol moment. Si una revisió és important intentarem proporcionar un avís d'almenys 30 dies abans que entren en vigor les noves condicions. Allò que constitueix un canvi material es determinarà al criteri exclusiu nostre. En continuar accedint o utilitzant el nostre Servei després que aquestes revisions entren en vigor, accepteu la subjecció a les condicions revisades. Si no esteu d'acord amb les noves condicions, heu de deixar d'usar el Servei.

Contacta'ns

Si teniu cap qüestió sobre aquestes Condicions, per favor, contacteu-nos.

C/ Santa Teresa núm. 10
València
46001 Espanya