Som un grup d’artistes joves, d’entre 13 i 18 anys, units sota la tutela d’Isabel Guirao i amb el nom de NIU D’ARANYES, que ens trobem en els locals de l’associació Ca Revolta.

La nostra intenció és ajuntar-nos amb un enfocament artístic: veure el món, plasmar-lo i compartir aquesta visió.  El nostre objectiu és madurar com artistes, sempre en una cerca infinita del nostre llenguatge audiovisual i artístic propi.

Ca Revolta, on també comptem amb un espai expositiu, és el lloc on pretenem desenvolupar les nostres aptituds artístiques a través de la creació en comunitat. Tots junts, donant-nos suport els uns als altres, pretenem expressar-nos amb total naturalitat i llibertat.

Volem crear sense lligams que ens estrenyen, amb les nostres contradiccions. Per mitjà de l’exploració de tècniques pictòriques (des de la il·lustració al dibuix artístic, el collage, la pintura, etc) amb les eixides d’interés cultural (museus, galeries, dibuix a l’aire lliure) volem créixer com artistes i, de pas, trobar el nostre lloc en el món.

¿Et vols unir a nosaltres?
Odoo • Text i Imatge