Odoo - Prova 1 a tres columnes

Suggeriments en quarantena


Com que ens travessa una situació excepcional i ens envaeix la incertesa sobre el futur pròxim, des de l’Equip de Coordinació de Ca Revolta estem intentant adaptar-nos a la situació amb noves propostes de forma virtual, sempre amb el suport de les comissions de treball, dels col·lectius que formen part de la casa i de la nostra base associativa.

Un dels punts forts que té Ca Revolta, és que està formada de persones amb grans coneixements sobre innombrables àmbits de la realitat social, cultural i artística. Per aquest motiu volem dinamitzar la pàgina web amb els vostres suggeriments culturals, artístics, d’oci o d’entreteniment per a passar un confinament un poc més amé de forma virtual.

La nostra proposta és que ens envieu links i enllaços a articles, música, discos, cançons, teatre, documentals, canals de Youtube, Blogs, revistes online, jocs, sèries, entrevistes, arxius, Podcast, E-biblio, webs, fòrums, relats, audiollibres, poemes, reportatges, visites virtuals i qualsevol altra cosa a la qual es puga accedir amb un ordinador, mòbil o tauleta, d’aquesta forma tindrem un espai en la nostra web que s’anirà actualitzant amb els enllaços que ens aneu enviant i en podreu accedir qual vulgueu.

Primer de tot vos mostrem un exemple i després unes breus instruccions:

SUGGERIMENTS EN QUARANTENA

  • Dibuixos per a descarregar i acolorir que ha compartir Joan Turu per a xiquets i xiquetes: https://twitter.com/joan_turu/media
  • Arxiu de materials sobre salut mental i crítica al capitalisme. Espai que aspira a fer accessibles textos que contribuïsquen a establir ponts d'unió entre l'anomenada salut mental i la revolta.: https://primeravocal.org/
  • Revista online de cinema fantàstic i de terror: http://www.klownsasesinos.com/
  • Podcast de ràdio-ficció, relats multitentaculars, mites, llegendes i realitats perdudes als abismes de la ment humana: https://noviembrenocturno.es/
  • Capitalismo y pandèmia. 16 assajos publicats entre el 21 de març i el 16 d'abril de 2020 pels autors i autores: Yásnaya Elena Aguilar, Jorge Riechmann, Emanuele Coccia, Franco "Bifo" Berardi, Rodrigo Karmy Bolton, Arundhati Roy, Alejandra Castillo, Fernando Savater, Amelia Valcárcel, Fabio Seleme, Enrique Dussel, Maurizio Lazzarato, Naomi Klein i anònims. https://bit.ly/2VMA9Qe
  • 405 llibres sobre permacultura i agroecologia: https://bit.ly/3aFC1yw

INDICACIONS PER A PARTICIPAR

- Aquells continguts d'accés amb pagament no poden ser enllaçats de manera gratuïta per altres webs. Però si l'obra d'un autor és pública i de lliure accés en la web originària, l'enllaç a la mateixa és legal i no vulnera el dret d'autor.

- Ca Revolta no es fa responsable del contingut dels enllaços. Podran ser excloses aquelles aportacions que duguen a continguts o discursos d’odi, xenofòbia, racisme, homofòbia o sexisme.

- Podeu acompanyar l’enllaç amb una breu explicació del lloc, per facilitar la seua ubicació per temàtica a la pàgina web.

- Envieu les vostres aportacions al correu activitats@carevolta.org amb l’assumpte SUGGERIMENTS EN QUARANTENA.

Odoo - Prova 2 a tres columnes

Suggeriments d'Isabel Cercenado

Escritos por mujeres: 140 libros para descargar gratis en PDF Desde clásicos escritos por mujeres como La novela de Genji —cumbre de la literatura japonesa, considerada la primera novela moderna del mundo— hasta obras contemporáneas como las de Beauvoir, Woolf, Mistral, Lispector y muchas más mujeres escritoras.

"Sobre el derecho a sufrir", un article de Santiago Alba Rico publicat a ctxt  "No hay utopía más peligrosa que la de creer que se puede amar otro cuerpo sin exponer el propio y sin exponer también el alma; la de creer que la felicidad es un producto sanitariamente garantizado y la infelicidad una enfermedad o un crimen"

Boletín Núm. 3 de Voces críticas (Butlletí sociocultural d'Acción en Red Madrid). Sèrie d'articles i assaigs amb orientació progressista i democràtica, en particular d'àrees de drets humans i socials, feminisme i ecologisme. Seleccionats pel seu caràcter crític, rigorós i plural. En tot cas, la nostra organització no necessàriament comparteix totalment totes les opinions expressades.

"El feminismo no está para perpetuar la identidad mujer, sino para que ser mujer deje de ser un destino social y económico". En aquesta entrevista de Nortes, Clara Serra s'explica sobre el suposat esborrat de les dones, sobre quin és el subjecte del feminisme, sobre sexualitat, sobre l'identitarisme en el feminisme i sobre els perills d'una sinergia amb la ultradreta.


Suggeriments de Josep Martínez

Feria Virtual del Libro Independiente Del 10 al 30 de juny tindrà lloc la Feria Virtual del Libro Independiente, una iniciativa de Kaótica, Lastura Ediciones i Ediciones Liliputienses. Hi participaran 21 editorials (el bo i millor del panorama de la península) al llarg de 21 dies, en 21 esdeveniments a 1 bar obert les 24 hores per a aplegar editors, autors i visitants.

Atrapa la llebre "començar pel començament. Tens algú i després ja no el tens. I aquesta, més o menys, és tota la història. Tret que tu diries que no pots tenir algú altre. O hauria de dir ella? Potser sí que és millor, això és el que t’agradaria. Esdevenir ella en un llibre. Bé." Aquest és el primer paràgraf d'Atrapa la llebre, la novel·la de Lana Bastašić (Zagreb, 1986) escriptora  d’origen iu­goslau (de cultura sèrbia, nascuda a Croàcia i emigrada a Bòs­nia de petita), que ha obtingut el Premi de Literatura de la Unió Europea en representació de Bòsnia i Hercegovina i que ha traduït al català l'amic Pau Sanchis, un dels coordinadors del cicle "Poesia per la revolta".