Debats des del confinament (i la desescalada)

En aquest temps de desescalada, Ca Revolta proposa a sòcies i amigues la realització de trobades virtuals per a reflexionar conjuntament sobre diversos temes d'actualitat.

PRÒXIM DEBAT: CIVILITZAR LA DEFENSA - Trobada virtual 04/06/2020 18.00 h
Amb la participació de SANTI ALMIÑANA, objector fiscal a la defensa militar i membre de Ca Revolta

Partirem del seu article, que trobareu al web de Ca Revolta, una reflexió sobre la nostra maduresa com a societat per a abordar situacions d'emergència i sobre com s'assignaran als diferents sectors uns pressupostos públics que potser vindran acompanyats de reducció d'ingressos. Amb eixe rerefons ens preguntarem què volem defensar?, de què volem defensar-nos? i com volem fer-ho?, unes qüestions que duen implícita la contraposició entre defensa militar i defensa social.

Els actes tenen lloc a la plataforma Jitsi, i l'enllaç per a participar-hi és:
https://meet.jit.si/carevolta
També podeu seguir-los des del nostre canal a Youtube

En aquest document trobareu unes senzilles instruccions per a l'ús de la plataforma Jitsi.

PRÒXIM DIJOUS 4 DE JUNY A LES 18.00 HORES. US HI ESPEREM!


........................

Relació de trobades:

09/04/2020 Sobre la situació d'emergència que estan vivint moltes persones i famílies sense recursos i la manca de resposta ràpida de les Administracions. Com a persones convidades, hem comptat amb membres de les organitzacions València Acull, Col·lectiu de Joves de la Coma i CEAR. Fou un acte restringit, que ens va servir d'assaig.

23/04/2020 Sobre l'emergència sanitària desencadenada per la crisi del coronavirus. En aquesta ocasió hem comptat amb Marta López Agustín (facultativa del hospital Doctor Moliner, unitat de dany cerebral), Alfons Carles Polo Peris (uròleg, jubilat, membre de l'Associació Ciutadana per a la Defensa de la Sanitat Pública ACDESA), Manuela Pascual Zapater (treballadora social, jubilada, pertany a la xarxa de suport a persones amb malaltia mental Tejiendo vínculos) i Mikel Munárriz Ferrandis (psiquiatra, coordinador de Salut Mental de Castelló).

30/04/2020 La subestimació de la cultura. En aquesta ocasió comptàrem amb Pilar Almería (actriu i gestora cultural), Xavi Castillo (actor i showman) i Eva Dénia (cantant i compositora). Presentarà Isabel Requena (actriu).

14/05/2020 Pensem juntes com educar en temps de pandèmies. Comptàrem a les aportacions d'Imma Coscollà, mestra de Primària de l'escola pública des de fa 40 anys, ara al Jaume I de Paiporta, Sílvia Cortés i Mollà, mestra de PT i Primària de l'escola pública des de fa 4 anys, ara al CAES del Barri del Crist de València, Catalina Machado Caparrós, professora d'educació secundària pública de CCNN des de fa 25 anys, ara a l'IES Isabel de Villena i Sira Sancho, professora d'educació secundària pública de CCSS des de fa 10 anys, ara a l'IES La Moreria de Mislata. Moderà l'acte Àngels Martínez Bonafé, professora d'educació secundària pública de CCSS, jubilada.

28/05/2020 Pensant la reconstrucció
Amb la participació de Paco Torres, sociòleg a la Universitat de València i membre de Ca Revolta. Ací podeu llegir els tres articles que han servit de punt de partida.