Debats des del confinament (i la desescalada)

En aquest temps de desescalada, Ca Revolta proposa a sòcies i amigues la realització de trobades virtuals per a reflexionar conjuntament sobre diversos temes d'actualitat.

PRÒXIM DEBAT: DRET A L'HABITATGE I COVID-19 - Trobada virtual 11/06/2020 18.00 h
Amb la participació de TXUMI GONZÁLEZ, activista de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH)
i membre de Ca Revolta

Partirem del seu article, que trobareu al web de Ca Revolta, una crida perquè arran d'aquesta crisi de salut es pose la vida al centre i sobre com sense accés a l'habitatge això no és possible. S'hi aporten també diverses propostes per a deixar enrere l'especulació i la mercantilització de les llars i que els immobles tinguen una funció social i al servei de l'interés col·lectiu.

Els actes tenen lloc a la plataforma Jitsi, i l'enllaç per a participar-hi és:
https://meet.jit.si/carevolta
També podeu seguir-los des del nostre canal a Youtube

En aquest document trobareu unes senzilles instruccions per a l'ús de la plataforma Jitsi.

PRÒXIM DIJOUS 11 DE JUNY A LES 18.00 HORES. US HI ESPEREM!........................

Relació de trobades:

09/04/2020 Sobre la situació d'emergència que estan vivint moltes persones i famílies sense recursos i la manca de resposta ràpida de les Administracions. Com a persones convidades, hem comptat amb membres de les organitzacions València Acull, Col·lectiu de Joves de la Coma i CEAR. Fou un acte restringit, que ens va servir d'assaig.

23/04/2020 Sobre l'emergència sanitària desencadenada per la crisi del coronavirus. En aquesta ocasió hem comptat amb Marta López Agustín (facultativa del hospital Doctor Moliner, unitat de dany cerebral), Alfons Carles Polo Peris (uròleg, jubilat, membre de l'Associació Ciutadana per a la Defensa de la Sanitat Pública ACDESA), Manuela Pascual Zapater (treballadora social, jubilada, pertany a la xarxa de suport a persones amb malaltia mental Tejiendo vínculos) i Mikel Munárriz Ferrandis (psiquiatra, coordinador de Salut Mental de Castelló).

30/04/2020 La subestimació de la cultura. En aquesta ocasió comptàrem amb Pilar Almería (actriu i gestora cultural), Xavi Castillo (actor i showman) i Eva Dénia (cantant i compositora). Presentarà Isabel Requena (actriu).

14/05/2020 Pensem juntes com educar en temps de pandèmies. Comptàrem a les aportacions d'Imma Coscollà, mestra de Primària de l'escola pública des de fa 40 anys, ara al Jaume I de Paiporta, Sílvia Cortés i Mollà, mestra de PT i Primària de l'escola pública des de fa 4 anys, ara al CAES del Barri del Crist de València, Catalina Machado Caparrós, professora d'educació secundària pública de CCNN des de fa 25 anys, ara a l'IES Isabel de Villena i Sira Sancho, professora d'educació secundària pública de CCSS des de fa 10 anys, ara a l'IES La Moreria de Mislata. Moderà l'acte Àngels Martínez Bonafé, professora d'educació secundària pública de CCSS, jubilada.

28/05/2020 Pensant la reconstrucció
Amb la participació de Paco Torres, sociòleg a la Universitat de València i membre de Ca Revolta. Ací podeu llegir els tres articles que han servit de punt de partida.

04/06/2020 Civilitzar la defensa
Amb la participació de Santi Almiñana, objector fiscal a la defensa militar i membre de Ca Revolta. Ací podeu llegir l'article que han servit de punt de partida.