Agenda Ca Revolta

26 març__2 abr 2021

21 ANYS amb les portes obertes
(quan ens ho permet la pandèmia).

Amiga't, sigues Ca Revolta

Barrialitat

Ciutadania i espais públics
Hui, divendres 26, i demà, dissabte 27, continua la segona edició del cicle "Barrialitat", organitzat per Ca Revolta, que vol oferir instruments per a una visió crítica de l'urbanisme a través de col·loquis i passejades.

Més informació [A causa de les restriccions per la pandèmia no queden places lliures]

Tertúlia telemàtica

La crisi social acumulada i els drets socials   
Dissabte 27 de març, a les 11 h, us convidem a un debat al voltant dels estralls que està causant la pandèmia sobre la salut pública, l'economia i el món sociolaboral, ja tocats per crisis anteriors.

Més informació

Pensament i acció

Bibliobstreta - Biblioteca ginecològica

Exposició
La "Bibliobstreta" estarà oberta fins a l'11 d'abril en horari de matí i de vesprada, de dilluns a divendres, però serà necessari que aviseu de la visita: podeu telefonar al 963 92 20 88 o escriure a activitats@carevolta.org

Més informació

Presentació del llibre

Dret a la justícia. Querelles contra la impunitat
Dimecres 31 de març, a les 19 h, presentarem aquest llibre impulsat per Acció Ciutadana contra la Impunitat del Franquisme. Si voleu assistir presencialment, reserveu plaça a activitats@carevolta.org. També es podrà seguir pel canal Xara-Ca Revolta de Youtube.

Més informació
A més...
Crònica de l'acció reivindicativa de la Comissió Ciutat-Port: "No a l'ampliació, cuidem el litoral"

---

Un divendres al mes d'emet 'Al 10 de Santa Teresa', el nostre programa a Ràdio Klara. Hui, 26-M, a partir de les 20.25 h, parlarem d'un nou intent de convertir habitatges en apartaments turístics a Ciutat Vella, al carrer Túria.
Ca Revolta
C. Santa Teresa 10
46001 València
carevolta.org