Agenda Ca Revolta

02_09 desembre 2022

 22 ANYS amb les portes obertes

Amiga't, sigues Ca Revolta


DEBATS DE TARDOR

GRAVACIONS DE LES JORNADES
Hem parlat de feminisme rebel, hem raonat sobre les conseqüències dels incendis, hem conegut noves veus en defensa del territori i hem mirat amb perspectiva tant el fenomen de la corrupció com la lluita contra les desigualtats socials al País Valencià. I ací teniu els vídeos.

FUSTER EN L'ESPILL DEL SEGLE XXI

ENTREVISTES
En el nostre canal de Youtube també podeu veure les entrevistes amb Andreu Escrivà, Margarida Castellano, Xavier Hernández, Mireia Ferrando i Àngel Cano, joves investigadors que ens parlen del ressò del pensament de Joan Fuster.

TERTÚLIA D'ARQUITECTURA

RÀDIO

Un divendres al mes, a les 20.25 hores, s'emet Al 10 de Santa Teresa, el nostre programa a Ràdio Klara. 
Hui, divendres 02/12, parlarem amb Carmel Gradolí sobre la Tertúlia d'arquitectura de Ca Revolta, una de les activitats de més llarga trajectòria d'aquesta casa.
Podeu escoltar-lo en el 104.4 FM i per internet.


EL PES DE L'AIGUA

EXPOSICIÓ
Una exposició col·lectiva que tracta la qüestió de com gràcies a les lluites ciutadanes organitzades, ara disposem d’espais privilegiats a València, com El Saler i el parc del llit del Túria. I es fixa en una lluita contemporània: contra l’ampliació del port de València. Compta amb la col·laboració de Ca Revolta. Fins al 4 de desembre de 2022.

Segueix-nos també per Telegram
---
Tallers artístics adreçats a adolescents (il·lustració, art urbà, percussió, rap), valencià, tango, teixit i ioga.
Inscripció: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 h a Ca Revolta o escrivint al correu activitats@carevolta.org MÉS INFO
---
Exposició dels cartells del Dia Mundial contra la Sida (fins al 9 de desembre)